avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1492 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot chema o persoana in judecata daca nu ii stiu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot chema o persoana in judecata daca nu ii stiu adresa de corespondenta?

Cum pot sa chem in judecata sau la mediere pe cineva a carui adresa de corespondenta, de la serviciu etc etc nu o stiu si nu am cum sa o aflu? Ii stiu doar numele, localitatea (in Romania), blogul personal si contul de Facebook. Multumesc mult.
Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2014
dezamagita98, utilizator

Alte discuții în legătură

Violarea secretului corespondentei electronice ContSters288105 ContSters288105 Cineva a intrat in cutia postala a unui prieten, dupa care a inceput sa trimita e-mailurile mele la o alta persoana, (am dovada etc.) dupa care a inceput sa-mi ... (vezi toată discuția)
Violare de corespondenta Ionelberar Ionelberar Va rog sa ma ajutati sa aflu unde trebuie sa reclam violarea de corespondenta ,deoarece am incheiat o relatie de 5 luni cu o persoana care refuza sa ma lase in ... (vezi toată discuția)
Neplata ultimului salariu gaby03 gaby03 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Mi-am dat demisia de la fostul loc de munca pe data de 13 februarie. Am respectat preavizul de 20 zile, am ... (vezi toată discuția)