avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1381 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violare de corespondenta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violare de corespondenta

Va rog sa ma ajutati sa aflu unde trebuie sa reclam violarea de corespondenta ,deoarece am incheiat o relatie de 5 luni cu o persoana care refuza sa ma lase in pace nu este prima data cand imi sparge parola utilizeaza in numele meu contul facebook si adresa de email sustragand informatii personale si purtand conversatii in numele meu cum trebuie sa procedez pt ami recupera contul si a depune o plangere inpotriva acestei persoane .va multumesc .
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 09:56, 9 Septembrie 2013
Depuneti plangere penala impotriva faptuitorului la politie sau parchet.
schimbati-va parolele cu unele mai greu de spart (mai multe caractere si mai variate si fara legatura directa cu evenimente legate de persoana dvs)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea intimitatii si a corespondentei electronice Alexicu Alexicu Buna, As avea si eu o problema. Sotul meu imi citeste in mod regulat mesajele de pe telefonul mobil iar in ultima vreme a inceput sa-mi cotrobaie si prin ... (vezi toată discuția)
Cont de e-mail spart Miyako Miyako Este vorba despre o discutie avuta pe un forum oarecare si nu neam putut pune de acord. Unei persoane i sa spart contul de email si i sa schimbat parola. Cel ... (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei diana_brandusa diana_brandusa buna ziua. as dori cateva lamuriri in legatua cu o problema. o ruda mi-a intentat un porces civil. intre documentele pe care le-a depus la un tremen a depus si ... (vezi toată discuția)