avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Serviciul Comunitar de Utilitati Publice desfiintat??!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Serviciul Comunitar de Utilitati Publice desfiintat??!

Buna seara!revin la d-voastra cu o noua rugaminte de a ma ajuta sa inteleg o problema!in aprilie anul trecut s-a luat o Hotarare de Consiliul Local prin care s-a aprobat un proiect de hotarare privind atribuirea directa a contractului de delegare de gestiune a serviuciul de alimentare cu apa din comuna noastra unei firme!din diverse motive nu s-a putut prelua in f scurt timp,si serviciul de apa a functionat ca si pana acum asigurat de SCUP !cum se procedeaza in continuare?se incheie direct contractul de delegare si se desfiinteaza SCUP/?societatea care preia ia retele,pompe,conducte,abonati etc,mai putin angajatii!Mai trebuia luata o hotarare de consiulu local ca sa se desfiinteze SCUP sau ce trebuie sa facem!Consilierul juridic al Primariei nu a stiut sa ma sfatuiasca,iar eu nu stiu ce sa fac in calitate de consilier local,sa aprob desfiintarea SCUP,chiar daca nu pare chiar desfiintata ci mai mult preluata!va rog sa ma ajutati,multumesc!o seara buna,Cornelia Radoi

Alte discuții în legătură

Legalitate contract achizitie servicii Crisstel Crisstel Buna ziua. Pe scurt, o primarie a incheiat un contract de achizitie directa servicii cu un SRL din alt judet pentru activitati specifice unui serviciu public ... (vezi toată discuția)
Se supune achizitiei publice pe seap? Tay Tay O societate comerciala care are incheiat un contract de delegare a unui serviciu public de apa, are obligatia publicarii in SEAP a anuntului de achizitie a ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive la apa nova. intrebare- ce se poate face daca ... iriholo iriholo Clauze abuzive la Apa Nova. Intrebare- ce se poate face daca Apa Nova se prevaleaza de un HCG al Mun Bucuresti pentru a factura abuziv apa pluviala la o ... (vezi toată discuția)