polloctav 
	    	Utilizator

polloctav 
	    	Utilizator	    

Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

Am urmat pasii de activare si am observat o greseala in adresa de E-mail si anume dmanciu@gmaail.com in loc de dmanciu@gmailc.com.
Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain gmailc.com
 DanielManciu 
	    	Utilizator

DanielManciu 
	    	Utilizator	    

Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

DanielManciu 
	    	Utilizator

DanielManciu 
	    	Utilizator	    

DanielManciu	                   

Buna ziua,
      Contul meu apare ca fiind inactiv. Am acces aproape la toate facilitatile. Am incercat  (re)activarea contului si am observat ca adresa de ... (vezi toată discuția)
	                    DanielManciu	                   

Buna ziua,
      Contul meu apare ca fiind inactiv. Am acces aproape la toate facilitatile. Am incercat  (re)activarea contului si am observat ca adresa de ... (vezi toată discuția)

davinia	                   

In cat timp se trimite optiunea activarii contului pe adresa de mail? Au trecut cam 3 ore si nu am nimic nici in Inbox, nici in Spam. (vezi toată discuția)
	                    davinia	                   

In cat timp se trimite optiunea activarii contului pe adresa de mail? Au trecut cam 3 ore si nu am nimic nici in Inbox, nici in Spam. (vezi toată discuția)

marial	                   

nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva?
maria (vezi toată discuția)
	                    marial	                   

nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva?
maria (vezi toată discuția)