avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... neplata taxelor si contributiilor cu retinere la sursa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

neplata taxelor si contributiilor cu retinere la sursa

tin sa precizez ca toate conturile sunt blocate de ANAF bani nu sunt nu am deocamdata bani sa achit .Nu am absolut nici o portita sa-mi pun afacerea pe picioare desi imi doresc asta foarte mult nu stiu ce sa fac sunt total dezorientata doresc daca cineva stie vreo cale sa-mi spuna multumesc anamechifor

Alte discuții în legătură

Buna ziua mihai_40 mihai_40 acum aproximativ 2 ani am luat o amenda in valoare de 1000 de lei din care ulterior nu am reusit sa achit decit 300 de lei din totalul sumei,iar in momentul de ... (vezi toată discuția)
Salarii dia911 dia911 Firma noastra se confrunta cu urmatoarea problema : conturile sunt blocate .Din aceste conturi blocate se puteau scoate bani doar pt salarii. ACUM ANAF ul a ... (vezi toată discuția)
Poprire pe carduri mihai_40 mihai_40 acum aproximativ 2 ani am luat o amenda in valoare de 1000 de lei din care ulterior nu am reusit sa achit decit 300 de lei din totalul sumei,iar in momentul de ... (vezi toată discuția)