avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate inactiva
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate inactiva

Buna ziua. Am o societate ce nu a avut activitate de aproape 2 ani si nici nu am mai depus vreo declaratie iar acum am primit o notificare de la ANAF ca este posibil sa fie declarata inactiva. Intrebarea mea este ce se va intampla cu firma in continuare,voi putea invepe activitatea peste un timp? Mai am si o angajata ce este in concediu de maternitate,va lua indemnizatia in continuare? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Firma fara activitate miky3110 miky3110 Buna ziua! Amsi eu o intrebare pentru dvs. Cum se poate proceda cu o firma care nu mai are activitate de un an de zile,angajatii au si-au incheiat raporturile ... (vezi toată discuția)
Cedare firma cu activitate zero eX3nna eX3nna Buna ziua, As dori sa stiu cum pot ceda o societate care de la infiintare si pana in prezent nu a avut nicio activitate, domeniul constructii, infiintata in ... (vezi toată discuția)
Tva si profit - declaratii nedepuse bakita bakita buna seara, as dori sa stiu pentru in SRL fara activitate - de ani buni; fiscul a trimis acasa o notificare pentru nedepunerea in termen a del. tva si decl ... (vezi toată discuția)