avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Legea garantiei
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Legea garantiei

Buna ziua , am cumparat un telefon mobil de la flanco si l-am trimis deja a 3 oara la garantie in 7 luni . Telefonul prezinta acelasi defect , il pot da inapoi sa imi recuperez bani sau sa imi dea altul cum as putea sa procedez ? multumesc

Alte discuții în legătură

Termeni legali de garantie Robby_ Robby_ Buna ziua ! Am lasat la Flanco un telefon pentru a fi trimis in service pentru o problem de garantie. Telefonul a fost trimis inapoi(a fost inlocuit in ... (vezi toată discuția)
Ce pot face in cazul asta?- pierdere semnal telefon Fabiola Popescu Fabiola Popescu Am cumparat acum 4 luni un telefon de la Flanco,isi pierde semnalul de foarte multe ori pe zi.A fost dus de doua ori inapoi,a doua oara a venit cu defect ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea celor 15 zile ca termen de reparatie, chiar daca s-au facut sesizari si s-a luat la cunostiinta. Raresk Raresk Buna ziua ! Va rog mult, as avea nevoie de ajutor ! Am achizitionat pe data de 17.11.2017 un telefon Iphone 7 32GB Black . Totul a decurs perfect pana pe data ... (vezi toată discuția)