avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caz penal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caz penal?

Am primit o amenda am facut o prostie anu trecut am furat de la munca am recunoscut am platit amenda infractiunea va fi trcuta in cazier metionez ca este prima imfractiune va rog un raspuns am patat cazieru#-o#-o mecionez ca amenda este admistrtiv
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2014
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Cel mai recent răspuns: marius_dan_09 , utilizator 14:37, 30 Ianuarie 2014
Daca amenda este administrativa si nu penala, atunci nu ati suferit o condamnare penala. In cazier se inscriu doar condamnarile definitive, prin urmare daca ati primit o amenda administrativa si nu penala, nu se inscrie in cazier.


art 208 cp
acesta este articolu
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2014
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda!!!! madonnel madonnel buna ,daca va rog sa-mi spuneti:daca se ia amenda penala ,cat timp este patat cazierul,pt furt! (vezi toată discuția)
Stergerea cazierului Nicudeya Nicudeya Buna ziua as vrea sa stiu si eu cum sau cand mi se va sterge cazieru.am primt o condamnare pt furt auto.de 2 ani cu suspendare si 2 ani termen de asteptare .si ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin Firsteman Firsteman buna!am comis o infractiune,dar regret enorm.Am sustras dintr-un magazin un lucru..au chemat politia,am dat declaratie,am returnat obiectul,au spus ca imi fac ... (vezi toată discuția)