avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Informatii import
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Informatii import

Buna ziua!Sunt in curs de infiintare a unei societati,avand ca domeniu de activitate import de tutun si produse de tutun.Mentionez caci urmeaza sa inchei un contract de colaborare cu compania exportatoare pe 2 ani,dupa perfectarea actelor societatii.As dori sa stiu care sunt accizele...taxele...impozitele CARE ma asteapta daca media investitiei lunare ar fi in jur de 7000-10.000 de euro.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 15:12, 7 Februarie 2014
Ati postat intrebarea in topicul referitor la achizitii intracomunitare. In ceea ce priveste activitatea comerciala cu produse din tutun sunt diferente in ceea ce priveste taxarea in masura in care produsele sunt achizitionate intracomunitar sau din import. De asemenenea ar trebui facute cateva precizari in ceea ce priveste tipul de marfa- taxarea este diferentiata. In masura in care postati aceste amanunte va pot sta la dispozitie cu precizari.
Problema dvs este foarte complexa. Taxele pot depasi valoarea marfii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am voie sa fac import/achiz.intracom?? Victorius Victorius Buna ziua, Mi am deschis recent o firma cu activitate principala 4791 - vanzari prin internet, si as dori sa aduc marfa din UE dar si din afara UE. Pot face ... (vezi toată discuția)
Import din ue fara tva si vinzare in romania nordelectric nordelectric Buna ziua, Vreau sa import marfa fara TVA din UE. si sa o vind in R omania.Cum pot evita plata TVA sau cum pot vinde aceasta marfa fara TVA.Sa-mi fac firma ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen sunt necesare pentru import export din u.e.? liliana1966 liliana1966 as dori sa stiu ce coduri caen sunt necesare pentru importul de marfuri din ue on line -alimentare si nealimentare-si vanzarea lor in Romania si on line si ... (vezi toată discuția)