avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Firma romaneasca cu prestari servicii in Italia
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Firma romaneasca cu prestari servicii in Italia

vreau sa lucrez in domeniul constructiilor,prestari servicii etc. cu o firma romaneasca in italia.problema e ca nu am gasit pina in prezent nici un contabil/institutie care care sa stie ce documente trebuie sa fac pentru a putea lucra. multumesc anticipat pentru raspunsuri
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2014
roxanne339, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 16:50, 7 Februarie 2014
Va rog mai pe larg.
Eu unul nu am inteles nimic din problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu sediul in romania profil constructii,prestari sevicii in italia. persico persico vreau sa lucrez in domeniul constructiilor,prestari servicii etc. cu o firma romaneasca in italia.problema e ca nu am gasit pina in prezent nici un ... (vezi toată discuția)
O soc . comerciala romaneasca poate desfasura activitate pe teritoriul germaniei stefiimpexserv stefiimpexserv Reprezint o societate comerciala si vreau sa stiu daca pot sa imi desfasor activitatea pe teritoriul Germaniei? Mentionez ca soc are ca obiect de ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare olga2 olga2 Buna ziua , Va rog frumos ajutati-ma cu un model de contract de colaborare prestari servicii , sau ce fel de contract pot sa inchei cu o alta firma de ... (vezi toată discuția)