avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor - contencios administrativ litigii Curtea de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor - contencios administrativ litigii Curtea de Conturi - suspendare decizie

Buna ziua,

Am fost contactata zilele trecute de juristul autoritatii publice, unde am lucrat anterior, si mi-a comunicat ca va solicita incuviintarea probei cu martori pentru un proces ce se afla pe rol la tribunal – sectia contencios administrativ - litigii Curtea de Conturi (Legea Nr.94/1992) suspendare decizie. In acest sens as dori sa stiu si eu care sunt conditiile in care se admite incuviintarea probei cu martori si ce presupune ca audiere. Nu as vrea sa ajung din martor in nu stiu ce alta calitate, si care sunt repercursiunile in scenariul cel mai pesimist, dat fiind ca presupusul prejudiciu nu este sustinut de o expertiza, iar in incheierea data de Curtea de Conturi ramasese ca entitatea auditata sa constituie nu stiu ce comisie care sa constate existenta sau nu a presupusului prejudiciu. Este necesara asistenta unui avocat?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:39, 31 Ianuarie 2014
nu se pune problema transformarii calitatii de martor intr-o alta calitate in cadrul unui litigiu (civil sau administrativ) acest lucru nu este posibil.Daca erati audiata intr-o cauza penala va puteati gandi si la o asemenea situatie.Instanta poate incuvinta proba testimoniala daca o gaseste utila si pertinenta solutionarii cauzei,dvs declarati doar aspectele pe care le cunoasteti ref la cauza dedusa judecatii.In concluzie nu aveti de ce sa va faceti griji.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent: proba cu martori nu a fost mentionata in raspunsul la adresa trimisa de instanta cristinel62 cristinel62 Cum as putea sa procedez pentru a chema ca martor un angajat al institutiei cu care ma judec, si al carei angajat am fost si eu.? Data proces 17 apr.2014 (vezi toată discuția)
Martor mincinos gabyela gabyela Care este procedura? Intr-un proces civil pe fond un martor al partii adverse a declarat ca face parte din comisia de cenzori a asociatiei de locatari. Acelas ... (vezi toată discuția)
Procedura in instanta proces partaj Nina1 Nina1 1.In cate exemplare se depun documentele in instanta civila? 2. Reclamantul in momentul in care depune documente in instanta este obligat sa depuna un ... (vezi toată discuția)