avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Retineri din somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Retineri din somaj

in anul 2011,cand s-au taiat pensiile si salariile cu 25% ma aflam in somaj,drept urmare..mi s-a oprit si mie,ca somer, o anumita suma de bani.cand guvernul a hotarat sa se restituie acea retinere ,salariatii si pensionarii au beneficiat de acest lucru insa eu nu am primit nimic inapoi. as vrea sa stiu daca s-a procedat corect,daca am sau nu si eu acest drept si ce trebuie sa fac . va multumesc anticipat !!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:38, 31 Ianuarie 2014
Pentru cei aflati in somaj la data respectiva , nu s-a adoptat un astfel de act normativ.
Din pensii nu s-a taiat nimic si nu avea ce sa restituie.
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2014
ana-cer, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Toti salariatii din institutia publica in care lucrez vor sa dea in judecata institutia pentru a primi si ei inapoi taierile salariale. vor castiga in instanta ? oanaportar oanaportar Sunt bugetari din judetul nostru care îşi vor primii înapoi banii tăiaţi din salarii după ce au acţionat în judecată instituţiile care au aplicat ... (vezi toată discuția)
Recuperarea sumelor taiate din salariu dorina58 dorina58 Buna ziua, vreau sa stiu , daca poate cineva sa-mi spuna , care sunt pasi de urmat prin care se pot recupera sumele taiate din salariu in urma masurilor luate ... (vezi toată discuția)
Oug 117- modif cod fiscal ludo ludo Daca oug 117 introduce un titlu nou in Codul Fiscal respectiv art2 alin2: contributii de asigurari sociale reglementate si in care la asigurarea de somaj se ... (vezi toată discuția)