avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de nastere european
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de nastere european

Buna ziua, as dori sa va intreb , eu locuiesc in Oras Bragadiru si trebuie sa-mi schimb certificatul de nastere in unul European si am fost nascut in Bucuresti sector 2...daca ma duc la Primaria Bragadiru mi-au zis ca dureaza 2 saptamani sa/mi ajunga,dar daca ma duc direct la starea civila din sector 2, mi-l dau pe loc fara sa astept nici o clipa.Vroiam sa va intreb daca este adevarat doarece un prieten mi/a zis ca si acolo dureaza cateva zile.Va intre pentru ca mie imi trebuie pana pe 7 februarie.
Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:04, 1 Februarie 2014
Se poate achita o taxa de urgenta - 100 lei - pentru eliberarea in termen de 48 de ore de la data inregistrarii cererii.
De la locul nasterii se obtin intr-adevar repede actele de stare civila, mergeti acolo si este posibil sa il primiti in aceeasi zi.

@freeelis
Scumpi cei de sect. 2, la noi e mai ieftin :)
Si Brasovul are aceeasi taxa de urgenta :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Celibatar ale2012 ale2012 Buna seara!am si eu o intrebare, in cat timp mi se elibereaza celibatru de la primarie?pls raspuns (vezi toată discuția)
Pierdut certificat de nastere dmt1399 dmt1399 Dacă mi-am pierdut certificatul de naștere, unde depun cererea de eliberare duplicat și actele aferente? La evidența persoanelor din orașul natal sau din ... (vezi toată discuția)
Certificat de celibat in romania (locul nasterii: republica moldova) CristinaStr CristinaStr Buna ziua, Sunt cetatean roman cu domiciliul in Brasov (locul nasterii: Republica Moldova). Pentru anumite motive, mi se cere in strainatate (une sunt ... (vezi toată discuția)