avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... aplicare noul cod penal in cazul unui detinut acuzat ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

aplicare noul cod penal in cazul unui detinut acuzat de complicitate la furt

Fiul meu a fost condamnat la 2 ani cu executare pentru complicitate la furt, fiind arestat in iulie 2013. Cel al carui complice a fost, a primit 2 ani cu suspendare. Fiul meu a mai executat o pedeapsa pentru o fapta similara si a fost eliberat in noiembrie 2009. In 2011 cand a fost pe rol cauza pentru care in prezent este arestat, era in perioada de incercare. Intrebarea mea este daca poate avea avantaje prin aplicarea noului cod penal, si daca raspunsul este favorabil, ce trebuie facut. Cu multumiri, astept un raspuns din partea dvs.

Alte discuții în legătură

Beneficiez de noul cod penal din februarie 2014? eveline22 eveline22 sunt condamnata 3ani cu executare pt furt calificat,dc se da acest decret eu beneficiez dc inca sunt in libertate ?cu toate ca sunt primar nu mai am nimic la ... (vezi toată discuția)
patru dosare penale - contopire pedepse, posibilitate eliberare conditionata maneageorge99 maneageorge99 Buna ziua !Am ispasit 2 ani dintr-o pedeapsa cu executare de 4 ani si m-am eliberat conditionat in iarna anului 1998. In anul 2000 am fost condamnat la 2 ani ... (vezi toată discuția)
Recurs judecat - mai exista cai de atac? maneageorge99 maneageorge99 BUNA SEARA ? Imi puteti spune daca exista o alta cale de atac/contestare/anulare /suspendare a unei decizii definitive data dupa recurs la I C C J ... (vezi toată discuția)