Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Opțiuni juridice și fiscale privind recuperarea creanțelor. Lectori: Schoenherr și Asociații. Joi, 28 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drept la alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drept la alocatie

un minor nascut in spania poate beneficia de alocatie in romania,dar si de ajutor de invaliditate in spania(copilul sufera de autism).va multumesc

Alte discuții în legătură

Alocatie de stat pentru copil roman nascut in spania MariaDr MariaDr Copilul nascut in Spania din parinti romani cu resedinta in Spania poate primi alocatie de stat in Romania? De fapt, dosarul s-a depus in Romania, dar a fost ... (vezi toată discuția)
Intrebare - alocatie pentru minor roman nascut in spania 3costa3 bogdan 3costa3 bogdan buna ziua .as dori sa stiu daca pot beneficia de alogatia de stat ptr. copii acordata in romania ,daca muncesc in spania.copilul nascut in spania. (vezi toată discuția)
Alocatie sorayaedi sorayaedi Buna ziua!Va rog sa ma ajutati cu un raspuns,daca se poate!Am doi copii,de 7 ani,respectiv 5 ani.In perioada 2003-2009 am lociut in Spania,drept urmare,copiii ... (vezi toată discuția)