avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Scoaterea din drepturi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Scoaterea din drepturi

buna ziua,as dori si eu un sfat din partea dumneavoastra.dintro relatie precedenta a rezultat un copil,tatal fiului meu nu s-a mai interesat de 4 ani de el,cu consimtamantul lui am luat copilul din tara desii in schimb a trebuit sa ii fac pe plac ( financiar ) eu locuiesc in italia acum si ma gasesc blocata cu el aici,sunt fara pasaport. Avand in vedere ca nu a contribuit cu nimic in acesti 4 ani de zilein plus ... alocatia copilului a luato si o ia tot el si in prezent as dori sa stiu daca as putea sal scot din drepturile parintesti si sa il pun pe numele meu. in schimb pentru a avea procura necesara ai face copilului pasaport mia cerut suma de 500 de euro.cum ar trebuii sa procedez.multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 11:15, 4 Februarie 2014
nu aveti cum sa-l scoateti de pe certificat. decaderea din drepturi o face numai DGASPC-ul in romania.puteti promova in tara, prin avocat actiune pentru suplinirea consimtamantului lui, dar trebuie sa aveti probe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor Sofiagabriela Sofiagabriela Buna ziua, am nevoie de informatii: fostul concubin,tatal copilului meu nu vrea sa imi semneze procura sa ii fac fiului meu pasaportul si sa il pot scoate din ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu minor lary_yssa13 lary_yssa13 buna ziua am si o problema si as dorii un sfat. sunt in divort cu sotul iar in prima instanta s-a stabilit domiciliul fetitei noastre minore de 6 ani la ... (vezi toată discuția)
Decăderea din drepturile parintesti Bad.liliana Bad.liliana Bună ziua am și eu o întrebare:am un copil făcut cu prietenul meu nu suntem căsătoriți, cum as putea sa-l scot din drepturile parintesti?Copilul e ... (vezi toată discuția)