avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde se aduce un urmarit international?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde se aduce un urmarit international?

Buna ziua.

As dori sa va intreb unde se aduce un urmarit international prins in italia?Stiu ca a fost prinsa, pentru ca este femeie , in Torino si adusa in Bucuresti.As vrea sa merg la ea , dar nu stiu unde este retinuta ,nu am idee ...Ma puteti ajuta sa imi dati informatii ?Exista un loc special sau este posibil sa fie la Rahova sau Jilava?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:24, 8 Februarie 2014
In baza unui mandat european,din cate m-am interesat eu,il urca in avion si il preiau romanii nostrii pe aeroport,iar in majoritatea cazurilor cei urmariti au actele expirate sau nu au acte deloc,cu actele expirate nu-i primeste penitenciarul,vor trebui intai dusi pe arest k sa li se faca buletin provizoriu si dupaia e dus la penitenciar.Eun procedeu greoi care dureaza o saptamana pe putin.cel putin asa am fost eu informat
Da, mai intai sunt dusi undeva in arest la arestul central spre execmplu, ii tine in carantina si apoi ii trimite la penitenciar.
Am auzit ca ii mai tine in carantina si la Rahova.

Vorbiti cu familia deoarece este greu de gasit astazi acea persoana deoarece ii mai duce si pe la diferite sectii de politie.
azi m-am interesat special despre aceasta problema si asa este de la aeroport sunt dusi in centrul de retinere si arestare preventiva si apoi la rahova.
DAm reusit sa dau de ea.Pe arest aici in Bucuresti, am inteles ca urmeaza sa fie transferata la Targsor. Ptr. frauda i se aplica noile reguli din codul penal ?Adica are sanse sa scape ?Nu ii stiu exact condamnarile , stiu ca parca ar avea pedepse contopite.O sa incerc sa aflu exact.
Multumesc !
abia dupa ce stiti condamnarile si pentru ce sunt veti putea primiraspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la vizita printesafnj printesafnj as dori sa stiu daca pot vizita un prieten care se afla la un ipj in arest preventiv sau daca pot vorbi prin telefon ? ma intereseaza deasemeni daca ii pot ... (vezi toată discuția)
Mandat international de urmarire vaiana vaiana eu nu cunosc prevederile legii . daca cineva imi poate raspunde; daca o instanta de judecata din romania decide o anumita condamnare[penala], se emite mandat ... (vezi toată discuția)
Daca am executat pedeapsa in sua, pot fi liber cand vin in tara ? stef56 stef56 am fost condamnat in romania la 4 ani cu executare am fost extradat in sua pentru alte fapte inainte sa ajung in penitenciar am executat pana acum 34 luni si ... (vezi toată discuția)