avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu fara plata crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu fara plata crestere copil

Buna ziua,

Sunt insarcinata si ar trebui sa nasc spre sfarsitul anului. In momentul in care voi naste nu voi avea 12 luni lucrate, asadar inteleg ca nu pot beneficia de indemnizatie de crestere copil. Pot beneficia insa de concediu fara plata pana copilul implineste 2 ani? Ce drepturi am in situatia aceasta?
Cel mai recent răspuns: catalinaandrei , utilizator 17:41, 6 Februarie 2014
In acest caz, nu puteti beneficia decat de CCC fara plata indemnizatiei.
Multumesc mult pentru lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere copil machita machita sotia mea este insarcinata,in ultimul an nu a lucrat,naste in luna ianuarie ,ce ar trebui sa fac pentru a beneficia de indemnizatia pt crestere copil... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 32bujor 32bujor Buna ziua Sotia este incadrata din data de 1.10.2014 si in data de 09.11.2014 am aflat fericita veste ca este insarcinata. Intrebarea mea ar fi dupa nastere ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil.conditii necesare Cristianna Cristianna Buna ziua!Care sunt conditiile care trebuie sa fie indeplinite pentru a se putea beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului? Multumesc (vezi toată discuția)