avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma cu cod CAEN 6622 - asistent in brokeraj
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma cu cod CAEN 6622 - asistent in brokeraj

Buna seara,

Am rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca in mod cert cu urmatoarele:
Am un SRL cu obiect de activitate comert, de curand am semnat un contract de mandat cu un Broker de asigurari si ca sa pot incasa si factura comisioanele imi este solicitat ca sa am obiect de activitate 6622. Nu am statut de agent de asigurare sau broker si nici in actul constitutiv nu am acest cod CAEN, dar in baza contractului de mandat sunt Asistent in brokeraj , ceea ce vad ca la ONRC este o problema pentru ca nici ei nu spun toti acelasi lucru.:O Unii spun ca pot avea codul 6622 ca obiect de activitate secundar si autorizat , altii ca trebuie sa fie obiect principal de activitate, altii ca trebuie sa fie obiect principal si doar coduri asociate acestei activitati mai pot adauga in actul constitutiv, iar toate celelalte activitati secundare sa le elimin.
Am citit si legea 23/2000 si lista activitatilor conditionate din CAEN dar nu mai inteleg nimic!!! Pentru agenti si brokeri de asigurare am inteles cerintele , dar atata timp cat eu sunt asistent in brokeraj.....unde ma situez?
Daca stie cineva o varianta fiabila si actuala, va rog sa-mi raspundeti.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Caen secundar 6622 KUZMICI2005 KUZMICI2005 Buna seara, Am rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca in mod cert cu urmatoarele: Am un SRL cu obiect de activitate comert, de curand am semnat un ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl - activitati secundare criss1974 criss1974 Buna ziua,Vreau sa stiu daca pot infiinta un SRL cu obiect principal de activitate cod caen 4776 - pet shop,iar ca activitati secundare sa trec toate ... (vezi toată discuția)
Cod caen6622 ALEX236 ALEX236 Buna seara!Am un SRL ce desfasoara cod caen 8219,acum am mai gasit un spatiu,pe care vreau sa-l inchiriez si sa desfasor cod caen8219 si 6622 agent de ... (vezi toată discuția)