avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spaþiu comun pe casa scãrii îngrãdit
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spaþiu comun pe casa scãrii îngrãdit

Bun găsit !
am nevoie de autorizaţie şi cum procedez la problema descrisă mai jos?
Locuiesc într-un bloc cu 10 etaje şi pt.creşterea siguranţei apartamentelor,noi am construit pe holul ce ne desparte (pe mine şi vecinul de vis-a vis),o intrare comună unde avem o uşă din cornier de 30 mm,prevăzută cu geamuri în partea superioară de la înălţimea de 150 cm, iar în lateral cu 2 pereţi tot de aceeaşi factură.Perimetrul astfel ocupat din holul blocului este de 3250x1500 mm şi ţine de la peretele opus intrării comune până la pilonul peretelui ce mărgineşte scara interioară a blocului.Menţionez că există luminator pe scară,deci nu afectăm vizibilitatea nimănui şi nici accesul nu-l restricţionăm (decât hoţilor zic eu),iar aici nefiind nici măcar utilităţi comune(tablou electric sau reţea de Romtelecom) nu văd care ar fi problema. Mulţumesc anticipat pt.răspuns!
Cel mai recent răspuns: mieluda , utilizator 23:02, 10 Februarie 2014
Usa nu este deschisa, ca altfel care ar mai fi rostul pentru protectia impotriva hotilor, nu??!! La noi se merge pe principiul sa mai luam ceva de la altii...
Conducerea se răzbună pe mine fiindcă le-am cerut să remedieze multe deficienţe tehnice şi administrative

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Ne puteti spune si noua care ar fi aceste deficiente tehnice si administrative?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc- usi montate care nu respecta regulamentul isu locatar_abuzat locatar_abuzat Buna ziua, In blocul in care locuiesc vecinii au instalat pe holul comun inca o usa. La fiecare etaj este o astfel de usa, care sa protejeze \"mai bine\" ... (vezi toată discuția)
Grilaj de siguranta in apartament buna ziua, va rog frumos sa ma sfatuiti in urmatoarea chestiune: ... Alexandra Elena Alexandra Elena Buna ziua, va rog frumos sa ma sfatuiti in urmatoarea chestiune: Am achizitionat un apartament care avea la usa de la intrare un grilaj de fier de siguranta. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am și eu o întrebare. am închis în scara blocului ... emilyB emilyB Bună ziua! Am și eu o întrebare. Am închis în scara blocului la parter spațiul de sub scară cu BCA pentru depozitare jucării ale copiiilor. Blocul are ... (vezi toată discuția)