avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... SRL-Debutant pe teren
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

SRL-Debutant pe teren

Buna ziua,

vreau sa-mi deschid o firma SRL-D si e nevoie de stabilirea unui sediu social. Noi avem o casa in constructie dar nu este inca intabulata. As putea face comodat pe terenul existent? Anul acesta ne mutam si mi-as dori sa nu mai schimb sediul social de la o alta adresa. Exista vre-o midalitate pentru ce vreau?

Multumesc, Antonina

Alte discuții în legătură

Contract comodat mihapink mihapink Buna ziua, Am inceput demersul de inregistrare a unui SRL- D. Sunt in punctul in care trebuie sa duc un contract de comodat la Directia Finantelor (cel ... (vezi toată discuția)
Sediu social AnaisB AnaisB buna ziua, urmeaza sa imi deschid un srl (microintreprindere) si doresc sa pun sediul social la un imobil (casa) care este pe numele socrului meu. 1/ce ... (vezi toată discuția)
Deducere tva - cheltuiala sediu social - speta mai speciala flaviuscondrea flaviuscondrea Deducere TVA - cheltuiala sediu social - speta mai complexa. Context: - firma cod caen 6201, plateste impozit pe venit de 3% si platitoare de TVA - ... (vezi toată discuția)