avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua - noul cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua - noul cod penal

sotul meu este inchis pentru tentativa de omor si afost condamnat in octombrie 2013 la 5 ani cu executare,dar acum asteptam sa vedem ce se intampla la inalta curte a justitiei care la prima infatisare iau dat arest preventiv.el intra in noul cod penal?sau are vreo sansa sa i se mai scada din pedeapsa vazand ca el are 4 copii de intretinut dintre care unu e nou nascut?va rog sa imi raspundeti.va multumesc

Alte discuții în legătură

As dori sa stiu cand intra noul cod penal ContSters221277 ContSters221277 prietenul meu este inchis din luna iulie ptr tentativa de omor si are o condamnare de 6 ani ,as dori sa stiu daca ii va mai scadea din pedeapsa cand va intra ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal emiliank emiliank Se schimba ceva in cazul in care un detinut condamnat pentru infractiune de coruptie (luare de mita;art.254 c.p.) are o condamnare de 3 ani cu executare(minim ... (vezi toată discuția)
Cerere de liberare conditionata respinsa de instanta melinaR melinaR buna nu am mai intrat de mult dar acum am o intrebare pentru un judecator cred ca sant persoane cu aceasta functie care intra pe acest forum problema mea e ca ... (vezi toată discuția)