buna seara. amm trait in concubinaj 3 ani de zile. in 2011 , a venit pe lume baiatul meu. initial copilul a fost trecut pe numele meu, la insistentele tatalui cum ca doreste sa recunoasca baiatul, am acceptat. tatal insa nu participa la intretinerea baiatului, nici macar un telefon nu da. exista vreo sansa, in afara de tribunal, sa imi pot trece copilul inapoi pe numele meu? multumesc anticipat.
problema mare e ca el isi aduce aminte de fiul sau numai dupa ce are la activ 4-5-6 beri. i-am acordat sansa de a--l vizita in trecut insa , ca tata, sa vii cu sticle de bere dupa tine,beat si insotit de alti prieteni,ametiti la randul lor, pus pe scandal..nu cred ca e normal. si daca nu ar fi violent odata ce alcoolul pune stapanire pe el, ar fi si mai bine. .
Nu e deloc bine si nu ii face bine copilului vizita unui indivit beat.
Strangeti probe sa le aveti daca isi cere dreptul de vizita in instanta si nu ii mai permiteti vizita mai alea in stare de ebrietate si gata.
Asa a fost mereu? E problematic, sigur, trebuie sa faceti un program cu limite in care tatal sa poata fi verificat, eventual de un tert, daca a consumat alcool sau nu.
Bea des? Are un job? Familie, alte relatii? Ca 4-5-6 beri sunt cam multe...