avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare nume de familie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare nume de familie minor

buna seara. amm trait in concubinaj 3 ani de zile. in 2011 , a venit pe lume baiatul meu. initial copilul a fost trecut pe numele meu, la insistentele tatalui cum ca doreste sa recunoasca baiatul, am acceptat. tatal insa nu participa la intretinerea baiatului, nici macar un telefon nu da. exista vreo sansa, in afara de tribunal, sa imi pot trece copilul inapoi pe numele meu? multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 10:21, 10 Februarie 2014
problema mare e ca el isi aduce aminte de fiul sau numai dupa ce are la activ 4-5-6 beri. i-am acordat sansa de a--l vizita in trecut insa , ca tata, sa vii cu sticle de bere dupa tine,beat si insotit de alti prieteni,ametiti la randul lor, pus pe scandal..nu cred ca e normal. si daca nu ar fi violent odata ce alcoolul pune stapanire pe el, ar fi si mai bine. .
Nu e deloc bine si nu ii face bine copilului vizita unui indivit beat.
Strangeti probe sa le aveti daca isi cere dreptul de vizita in instanta si nu ii mai permiteti vizita mai alea in stare de ebrietate si gata.

Asa a fost mereu? E problematic, sigur, trebuie sa faceti un program cu limite in care tatal sa poata fi verificat, eventual de un tert, daca a consumat alcool sau nu.
Bea des? Are un job? Familie, alte relatii? Ca 4-5-6 beri sunt cam multe...
In urma ultimelor detalii pe care le-ati prezentat vreau sa va spun ca schimbarea numelui de familie a copilului nu va ajuta cu absolut nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copiii dupa divort raicika raicika scoaterea din drepturi a unuia din parinti.... .cum as putea sa obtin scoaterea din drepturi a tatalui si schimbarea numelui copilului. (vezi toată discuția)
Decadere din drepturi si pensie alimentara Maadragan Maadragan Buna ziua, Am un fiu de 8 anisori. Nu sunt si nici nu am fost casatorita legitim cu tatal acestuia, insa este trecut pe numele lui. As dori daca se poate sa ... (vezi toată discuția)