avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare dobanzi taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare dobanzi taxa auto

in decembrie 2013 am recuperat taxa auto pentru un autoturism inmatriculat in 2008. Fara a stii de cazul Irimia, in instanta am solicitat dobanzi de la data introducerii cererii de restituire si pana la plata efectiva a debitului (octombrie 2010 - decembrie 2013). Mai pot solicita si diferenta de dobanda de la inmatriculare si pana la momentul cererii de restituire (octombrie 2008 - octombrie 2010) ? A intervenit prescriptia dreptului la actiune sau aceasta a fost intrerupta prin cererea de restiture? Poate fi invocata autoritatea lucrului judecat?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Recuperare dobânda la taxa speciala de prima înmatriculare floreaionelm floreaionelm În iulie 2007 am plătit pentru un autoturism pe care mi l-am adus din Germania taxă de primă înmatriculare în cuantum de 5728 lei. În anul 2010, luna ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa inmatriculare auto vinczeelisabeta vinczeelisabeta Am cumparat o masina in iulie anul 2007 pentru care am platit o taxa de inmatriculare 5300 lei.In anul 2008 am depus cerere la finante pentru recuperarea taxei ... (vezi toată discuția)
Recuperare diferenta dobanda taxa inmatriculare Bobonex Bobonex In anul 2008 am achizitionat si inmatriculat un autoturism cumparat din Germania, pentru care am platit taxa de inmatriculare aprox. 5000 ron.In luna iulie ... (vezi toată discuția)