avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Control Anaf - Competenta de control dupa data mutarii ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Control Anaf - Competenta de control dupa data mutarii sediului social

Buna seara.
Va rog sa imi spuneti, ce administratie fiscala credeti ca poate efectua controlul fiscal, asupra unui contribuabil care si-a mutat sediul social in alt judet...cea din circumscriptia vechiului sediu social sau cea de la sediul social nou?
Mentionez ca acest contribuabil a fost luat in evidenta administratiei judetene de la noul sediu social, dar contribuabilului nu i-a fost inca transmis dosarul fiscal de la administratia fiscala la care a fost inregistrat?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Adresa comunicare acte de catre anaf in caz de schimbare sediu social eugen82 eugen82 Am schimbat sediul social al firmei la reg.comertului anul acesta in martie. Imediat am depus 050 la administratia sectorului unde se afla noul sediu. La ... (vezi toată discuția)
Registrul unic de control vs. schimbarea sediului social leuca_luminita leuca_luminita Buna seara! Ma poate lamuri cine daca sunt nevoita sa achizitionez un nou Registru Unic de Control in situatia in care imi schimb sediul social? Am mutat ... (vezi toată discuția)