avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Registrul Unic de Control vs. schimbarea sediului ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Registrul Unic de Control vs. schimbarea sediului social

Buna seara!
Ma poate lamuri cine daca sunt nevoita sa achizitionez un nou Registru Unic de Control in situatia in care imi schimb sediul social? Am mutat sediul de pe o strada pe alta in cadrul aceluiasi sector. Am studiat Legea 252 /2003 privind registrul unic de control dar nu am gasit un raspuns nedumeriii mele.La art. 5 alin. 2 am gasit doar : ''(2) Registrul unic de control se ţine la sediul social şi la fiecare sediu secundar pentru care s-au eliberat avize/autorizaţii şi/sau acorduri de funcţionare " iar Art. 6. - (1) Registrul unic de control se eliberează, contra cost, de direcţiile generale ale finanţelor publice din raza teritorială unde îşi are sediul social contribuabilul, pe baza certificatului de înregistrare, în cazul comercianţilor, şi pe baza certificatului de înregistrare fiscală, în cazul celorlalte categorii de contribuabili. "
Poate sa ma ajute cineva?
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 23:31, 20 Iulie 2011
Daca o firma are mai multe puncte de lucru, atunci va trebui sa aiba Registru unic de control la fiecare punct de lucru.

va citez "neachiziţionarea registrului unic de control de la direcţiile generale ale finanţelor publice din raza teritorială unde îşi are sediul social contribuabilul, si neprezentarea registrului unic de control la solicitarea organelor de control specializate." daca sediul social este in acelasi judet nu mai trebuie se adauga mai jos noua adresa , nu uitati avizele privind transportul de obiecte de inventar,consumabile, mijloace fixe, marfa, etc. de la sediul vechi la sediul nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul unic de control monacostache monacostache Buna ziua, Daca o societate isi muta sediul social in alt sector este obligata sa achizitioneze un alt registru unic de control si un alte registru de ... (vezi toată discuția)
Registru unic de control RovoDana RovoDana Buna ziua! suntem un magazin apicol autorizat in Timisoara, au venit in control cei de la Politoa Locala si ne-au solicitat REGISTUL UNIC DE CONTROL. Am ... (vezi toată discuția)
Registru unic de control pfa Cristian 01 Cristian 01 Este obligatoriu registru unic de control la un pfa cu activitate taxi ? Eu stiam ca nu si acum cand am dat drumu la activitate si am fiscalizat casa de ... (vezi toată discuția)