avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale comercializare produse cosmetice din UE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

comercializare produse cosmetice din UE

am citit legea nr.178/2000 republicata privind produsele cosmetic in care din cate am inteles trebuie facuta o adresa la Ministerul Sanatatii privind produsele cosmetice care urmeaza a fi puse pe piata din Romania. intrebarea mea este: este valabil si pentru produsele cumparate din UE sau doar pentru cele din import?

Alte discuții în legătură

Certificat de conformitate CristiSLK CristiSLK Buna seara. Am si eu o nelamurire: Vreau sa import de la o firma din UK cosmetice fabricate in UE printr-un SRL. Am intrebat mai multi furnizori de ... (vezi toată discuția)
Acreditare produse cosmetice Hleihil Dana Hleihil Dana Buna ziua Daca pt produsele cosmetice importate de mine din UE ,ce au CPNP ,si pe care doresc sa le furnizez saloanelor cosmetice ,am nevoie de acreditare de ... (vezi toată discuția)
Comercializare pe piata din ro a unui ulei 100% natural raduh raduh Buna ziua, Doresc sa comercializez pe piata din Romania urmatorul produs: - Ulei 100% natural comestibil dar cu multiple moduri de utilizare ca si produs ... (vezi toată discuția)