Buna-ziua. este vorba iar de pensia fiului meu de 8 ani, elev, am adus dovezi in instanta ca minorul este elev la scoala in prezent, si situatia scolara a lui este f.buna, asa cum mi-a cerut presedintele, am invederat instantei si ca eu sunt bolnava, am gr.2 de handicap,definitiv,acuma judecatorul la incheiere imi cere din nou sa mai scriu o cerere instantei cu pretentiile mele, ce pensie doresc si sa scriu daca stiu unde lucreaza acesta! eu nu am informatii unde lucreaza si daca obtine venituri nedeclarate, are un ajutor social de 136 lei lunar, atata stiu, si a depus dovezi la dosar, spunand ca nu poate sa imi dea pensie mai mare,,in prezent imi trimite numai 34 lei lunar, asta de 1 an de zile incoace! eu am cerut la inceput ca patrimea sa fie raportata la salariul minim pe ec.,sa mi se fixeze o suma! dar daca nu lucreaza nicaieri fostul, si daca nu mai realizeaza alte venituri, asta inseamna ca nu mai este obligat la o pensie mai mare, va rog sa ma ajutati,,ce prevede legea in cazul meu, de ce nu mi se face dreptate nicaieri, de ce i se tine tot lui partea, atata timp cat eu fac eforturi disperate sa intretin minorul! si ce sa mai cer acuma in a doua cerere, daca eu nu stiu unde lucreaza paratul!! precizez ca fostul a fost obligat acum 3 ani la pensie, 1/4 din venitul lui, la data aceea era incadrat cu carte de munca, dar de 2 ani nu mai lucreaza! va rog sa ma ajutati cu un sfat, ce sa scriu iar in cerere,,si daca va fi obligat la majorarea pensiei, la salariul minim pe ec. multumesc!