avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua - plangere nejustificata pentru zgomote
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua - plangere nejustificata pentru zgomote

buna ziua.am o pisica de 3 kg iar vecina de sub mine se plange ca aude pisica cum alearga prin casa,ceea ce este greu de crezut,dar ma confrunt cu problema asta de cateva luni si as dori sa stiu daca as putea lua amenda pe tema asta sau daca s-ar putea ajunge la un proces cum m-a amenintat.din cate stiu legea ordinii publice nu se poate aplica si as vrea sa stiu daca mai este vreo lege care sa imi interzica sa am o pisica in casa.va rog din suflet sa imi raspundeti.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gosavoana , utilizator 20:07, 7 Februarie 2014
Nu stiu ce aude vecina, insa sigur nu e pisica si nu are ce sa va faca.
ca sa o linistiti, puteti vb cu dansa s-o invitati la dvs sa vada cum se misca/plima/sare pisica si ce se aude direct de langa pisica, sa se convinga.
va multumesc din suflet.m-ati linistit.o seara buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Linistea publica-limitari gabrielaguler gabrielaguler Buna ziua, Am un copil de 6 ani si dupa ce ne intoarcem de la gradinita/lucru (cel mai devreme ora 17:00 cand vremea nu permite sa ramanem inca 1-2 ore pe ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi Cojocaru40 Cojocaru40 Buna ziua.am si eu probleme cu vecinii de sus,un sfat mi-ar fi de ajutor.De aproape 1an de zile sunt deranjata de zgomotul copiilor,am mers de nenumarate ori ... (vezi toată discuția)
Avocat specializat in conflicte intre vecini AlissAndre AlissAndre Buna ziua, As dori sa stiu daca exista vreo lege sau exista avocati specializati in conflictele dintre vecini. Ca sa spun si problema: - vecinul de ... (vezi toată discuția)