avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita- partaj
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita- partaj

As avea si eu o intrebare...in urma unui proces civil de partaj cu fosta sotie,legea mia incuviintat 60/100 mie,iar 40/100 fostei sotii,la care ma astept la esecutarea silita.Antrebarea mea ar fi daca se executa numai partea ei de 40/100 din imobil sau antreg imobilul adica 100/100 pentruca atunci ar urma sa ma scoata in strada cu familia....sau daca pot vinde partea mea de imobil. cu respect va multumesc
Cel mai recent răspuns: giovani , utilizator 18:36, 8 Februarie 2014
sunt mai putin pregatit in cauza dar ma interesa un raspuns de ajutor in situatia in care sunt de executare silita ,exista vreo posibilitate de iesire,sau de a plati in rate ,nu am primit somatie inca, nici nu stiu ce pot sa fac...sa inchiriez imobilul?va rog sa imi spune-ti daca sau cum pot scapa de executare...#-o.multumesc anticipat.e vorba de o casa si o sulta ceruta de fosta sotie...nu am servici ,nu pot imprumuta de la banca...:-/
Daca stiati ca nu sunt bani, trebuia sa ziceti inca de la partaj sa fi propus sa vindtei casa sau sa i se atribuie ei sau tot la proces sa cereti o perioada de gratie de cateva luni.
Ce puteti sa faceti acum e sa apelati la intelegerea fostei sotii pt a plati in cateva rate sau sa ii propuneti sa va astepte cateva luni sa gasiti client pt a vinde casa.
Nu scapati de executare decta prin bunavointa fostei sotii.
Pt a contesta executarea nu aveti motiv real, faptul ca nu aveti bani, nu e un motiv de contestatie.
Daca stiti ca nu va intelegeti, nu comunicati eficient in doi, puteti apela la un mediator, poate ajungeti impreuna la un acord de plata.
nu comunicam deloc...am incercat o sa incerc prin mediator nici nu stiu cat timp mai am la dispozitie?hotararea a venit in ianuarie luna aceasta...multumesc oricum asta era finalul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Dragosvedeanu Dragosvedeanu Buna ziua, VA ROG SA IMI RASPUNDETI CAT MAI URGENT CU PUTIINTA ; Nu am reusit sa fac imprumut sa platesc sulta fostei sotii in ce priveste 50% ce i-a hotarat ... (vezi toată discuția)
Partaj hadrian74 hadrian74 Ce se intimpla daca in urma unui proces de partaj urmeaza sa-i platesc fostei sotii ca sulta cota parte din valoarea apartamentului dar nu am posibilitate? voi ... (vezi toată discuția)
Nici eu, nici fostul soț nu avem bani pentru sulta aferentă cotelor atribuite din imobil în urma partajului. ce se poate întâmpla în această situație? lorely22 lorely22 Sunt în proces de partaj cu fostul soț chiar înaintea termenului de pronunțarea a hotărârii de fond. Până la momentul prezent instanța a decis 60% ... (vezi toată discuția)