Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
este un abuz sau cel putin o neglijenta in serviciu si primaria trebuie sa raspunda - nu exista nici o reglementare europeana care sa prevada ca pe terenul cuiva trebuie sa fie un put, iat utilitatea publica se declara altfel.
eu le-as propune altceva - platiti redeventa pentru apa si vindeti apa primariei. prin neglijenta poate v-au facut o afacere profitabila! sau chirie cum ati propus.
fgs a scris:
este un abuz sau cel putin o neglijenta in serviciu si primaria trebuie sa raspunda - nu exista nici o reglementare europeana care sa prevada ca pe terenul cuiva trebuie sa fie un put, iat utilitatea publica se declara altfel.
eu le-as propune altceva - platiti redeventa pentru apa si vindeti apa primariei. prin neglijenta poate v-au facut o afacere profitabila! sau chirie cum ati propus.
Primaria mi-a propus sa-mi dea suprafata de 200 mp in alta parte, ceea ce sigur nu e o solutie avantajoasa !
Ei recunosc abuzul dar au spus ca nu stiau al cui e terenul ca sa ceara permisiunea. Acum ca faptul e implinit cred ca afacerea cu vanzarea apei e o speta interesanta intr-un proces.
Oare am si sanse de castig in instanta ?