avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin in alte spatii fara destinatia de locuinta - ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin in alte spatii fara destinatia de locuinta - ce e de facut?

Buna seara,

As dori sa stiu daca se poate face buletin la adresa altor imobile ce nu au destinatie de locuinta? sunt proprietarul unei camere la subsol care in acte figureaza ca boxa, ulterior fiind transformata, deci locuibila. Grupul sanitar este pe hol, la comun.
S-a mai confruntat cineva cu problema aceasta sau asemantoare?

Va multumesc pt ajutor.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:48, 9 Februarie 2014
Aveti acte de proprietate pe o boxa???
Schimbarea destinatiei din parte comuna in spatiu cu destinatia de locuinta este precizata in cartea tehnica si notata la registrul general de evidenta cadastrala ?
am contract de vanzare cumparare pentru aceasta boxa, dezmembrare cadastrala, rol fiscal pe numele meu. exact ca orice alt imobil
iertati-ma nu sunt familiarizat cu notiunile de carte tehinica si registru cadastral al imobilului. Daca ajuta, va pot spune ca boxa nu a fost parte comuna ci parte exclusiva a unuia din apartamentele din vila (vila are 2 etaje, cate un apartament mare pe fiecare etaj si la subsol dependinte in exlusivitate ale celor 2 proprietari). Unul dintre proprietari mi-a vandut mie o boxa prin dezmembrare cadastrala din lotul lui si c.vanzare-cump. catre mine.

"carte tehinica si registru cadastral al imobilului" - unde ma pot interesa de acestea? la ancpi?

dna ynocentta, multumesc pt interes
Ultima modificare: Duminică, 9 Februarie 2014
gi-jane2, moderator
Ynocentta a punctat bine. Daca imobilul rezultat dupa dezmembrare nu are destinatie de locuinta nu va puteti face carte de identitate pe acea adresa.
Rezolvarea cred ca este inca o documentatie cadastrala, de data asta pentru subapartamentare - sper sa nu ma insel asupra denumirii, o sa va lamureasca expertul care o va intocmi.
Nu conteaza ca grupul sanitar e pe hol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate boxa subsol bloc delia89 delia89 Buna ziua, Bunicii mei sunt proprietarii unui apartament la parter intr-un bloc din Bucuresti, construit in anii 80, ei sunt primii proprietari (fiind ... (vezi toată discuția)
Parti comune vandute ca parti exclusive de icvl in 1973 Theo77 Theo77 Este vorba de o casa ce a fost construita in anul 1930, avand subsol, parter, etaj si mansarda. (Subsolul este trecut ca pivnita si la mansarda sunt camere de ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament dar nu pot beneficia de boxa dany3l85 dany3l85 buna ziua de curand am achizitionat un apartament la parter printr un schimb cu o garsoniera si o suma de bani dif. dupa achizitionare un vecin mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)