avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua, VA ROG SA IMI RASPUNDETI CAT MAI URGENT CU PUTIINTA ; Nu am reusit sa fac imprumut sa platesc sulta fostei sotii in ce priveste 50% ce i-a hotarat instanta, din unicul ap. am ajuns la a treia strigare si astept, daca se va vinde apartamentul unica locuinta atit amea cat si a fiului meu in varsta de 19 ani. A fost evaluat la suma de 46000 euro eu trbue sa platesc sulta 23 000 plus alte cheltueli, acum a ajuns la 23000 , daca se va vinde la aceasta suma mie imi mai poate reveni vre-un ban , ce trebue sa fac sa am si eu dreptul la procentul de 50% asa cum instant a hotart sa se imparta bunul, bunul mi-a fost atribuit dar cu obligatia sa platesc sulta de 23000
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:59, 26 Februarie 2014
cu pensia a ramas o suma de 500 lei , noi am iertato ca ii facuse dosar penal asta a fost inainte de a introduce xecutarea ca alt fel aveam si noi ce negocia.tot caut acesti bani sa iau cu dobanda si nu am gasit , noi avem perspective sa putem da bani inapoi dar nu gasim persoana care sa ne de -a. am incercat cu un prieten sa ia ap cu prima casa sa platim noi ratele,i-am platit trei luni 1100 lei total 3300 la carete de munca pentru ca avea salariu cu jumatate de norma ,patroana acestuia avea curierat PF autorizat cu angajatii ,au obligato sa treaca pe SRL si a schimbat CUI-ul banca nu da imprumutri in cazul acesta numai cu 1 an vechime
daca executorul nu a afisat pe usa cu trei zile inainte anuntul cu data licitatiei ce are loc ,ce pot face? Cand am intrebat de ce nu exista anuntul pe usa , mi-a aratat ca se afla pe birou, mi-a aratat ca a trimis la tribunal anunul, acolo nu exista afisat ,ziar nu mi-a aratat ca nu avea.
am fost chiar acum la tribunal ,nu au un panou de a afisa instiintarilor cu licitatiile executarilor silite, sunt puse instiintarile dupe un gratar inpaturite. Va intreb pot face o sesizare in acest sens ,pentru a castiga si timp in idea ca voi gasi un client sau sa ma imprumut.
ce puteti face e sa contestati executarea, insa pana se judeca e vanduta demult. ca sa cereti suspendarea executarii, trebuie depusa cautiune de 10%.
Va salut ,incerc sa ajung cu creditoarea la o inteleger. I-am spus sa i-si retraga cererea de executare de la executor, pentru ca am un client care cumpara o garsoniera ce o vinde un prieten pentru a i-mi da banii sa ii dau ei si restul sa ii platesc pana la sfarsitul anului, ii platesc eu executorul si imi cere sa mai renuntam la pensia de intretinere a baiatului, intrebarea mea este; se poate retrage cererea ca in cazul in care nu ii dau bani sa o reintroduca din nou? imi cere sa fac si o intelegere noteriala cu care sunt deacord.

Alte discuții în legătură

Obligatiile executorului silit Dragosvedeanu Dragosvedeanu buna ziua , cui pot face sesizare sa se constate ca executorul silit nu isi face datoria in ce ma priveste pe mine ca executat, sa se constate ca nu publica ... (vezi toată discuția)
Executare silita - a patra licitatie Dragosvedeanu Dragosvedeanu Buna ziua , sunt la a patara licitati in care mi se vinde casa pentru ca nu am avut bani de a plati sulta , unul din licitatori a ramas castigator la 90 000 ... (vezi toată discuția)
Executarea silita mihaikkkkk mihaikkkkk daca in urma partajului reclamanta a obtinut jumatate din bunul imobil cifrat la 14000 EURO REPREZENTAND SULTA pe care eu as putea sa io dau reclamantei doar ... (vezi toată discuția)