avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2016
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2016

Va salut. Asa cum s-a obisnuit si in anii anteriori, consider ca este necesara deschiderea acestui topic pentru a veni in intampinarea tuturor celor care se pregatesc pentru , poate cel mai greu concurs de admitere din Romania. Ma voi numara si eu printre ei , asa ca o sa urmaresc cu atentie discutiile viitoare, sa speram majoritatea constructive, ce vor avea loc aici. Va doresc succes in pregatirea voastra pentru ocuparea locurilor scoase de INM (care sunt din ce in ce mai putine) atat celor care participa anul acesta, cat si celor ca mine, aspiranti ai statutului de auditor de justitie in 2016.
Ultima modificare: Luni, 27 Iulie 2015
Deacon, utilizator
Cel mai recent răspuns: eugen9 , utilizator 10:13, 31 Iulie 2016
Din ce in ce mai putini intra aici. Restul sunt pe fb. E pacat ca a cazut sectiunea de admitere inm de pe avocatnet in desuet. Era constructiva, chiar de folos.
Salutare!
Ceva recomandări de autori/titluri are cineva? (eventual dintre cei care au 'intrat', dacă mai 'dau' pe aici).
Esti nou in incercarii sau esti dintre cei picati -ca mine- azi?
"Nou". De-asta mi-ar fi de ajutor nişte indicaţii în privinţa 'listei' cu titluri/autori .. :-)

Pai nu mai sunt sigura ca ce a fost pana acu mai e valabil ca autori, mie udroiu mi s-a parut intotdeaua ciudat

Alte discuții în legătură

Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm carmensilvia carmensilvia buna! poate cineva sa imi recomande niste carti, tratate, manuale din care sa invat pt admiterea la INM?? de exemplu pt contracte, succesiuni nu exista nimic ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)