avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

dupa moartea tatalui meu a ramas 4ha de teren agricol, cuprins in titlu de propitate.
cei trei frati ai mei folosesc terenul si nu vor sa facem sucesiunea.
care este procedeul legal sa intru in posesia terenului care mi se cuvine prin refuzul fratilor de a merge la notar.VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 20:45, 10 Februarie 2014
Daca nu vor sa faca succesiunea la notar atunci aceasta se face pe calea instantei de judecata.
Le puteti solicita si cheltuieli de judecata daca nu inteleg sa faceti succesiunea pe cale amiabila la notar precum si despagubiri ptr perioada ptr care nu ati putut sa beneficiati de teren dupa decesul tatalui.
Ii invitati la notar si daca nu se prezinta, cun incheierea privind verificarea evidentelor succesoarale mergeti la instanta. Platiti 3% taxa timbru din valoarea mostenirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune-neintelegeri intre mostenitori mariancristielena mariancristielena dezbaterea succesiunii,cand sunt doi mostenitori,si unul dintre ei nu este de acord cu inceperea succesiunii,si impartirea 50%- 50%,care este pasul de ... (vezi toată discuția)
Mostenire RO Elena RO Elena Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti ce pot face:: tatal meu a murit in 1990. Dupa moartea lui, fratele lui cu sotia acestuia avand procura de la mama tatalui ... (vezi toată discuția)
Succesiune la care nu vor sa participe toti mostenitorii casutza casutza Buna ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti ce se poae face in urmatorea situatie. Bunicii din partea tatalui au decedat,ultimul acum 10 ani. Bunicii ... (vezi toată discuția)