avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor social pentru mame singure
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor social pentru mame singure

M ar interesa sa stiu daca pot beneficia de un ajutor social pt mama singura cu un copil de 7 ani la scoala divortata de 4 ani ,tatal in viata care ii trimite serviciul o pensie de 375 lunar copilului ,nu am ajutor familial avand mama in spital bolnava de cancer shi sora asistent social pt ea avand grija ,fara serviciu din cauza programului baiatului de la scoala cu chirie neavand proprietate....unde as putea sa ma interesez? sau daca exista un ajutor social pt o cauza ca asta.Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2014
geo_85, utilizator
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 09:49, 10 Februarie 2014
geo_85 a scris:

... fara serviciu din cauza programului baiatului de la scoala ...

Doamna, sper din suflet ca nu "v-ati scapat" sa-i spuneti si copilului ceea ce ati scris mai sus, caci puneti poveri prea mari pe umerii unui copil si-l veti face sa se simta vinovat pentru nerealizarile dv. Si ce program are acel copil de nu puteti dv sa va angajati? Participati cumva si dv la orele de curs? Mamele celorlalti copii tot asa stau acasa datorita programului copiilor de la scoala? Incercati mai bine sa va gasiti un loc de munca, macar pe perioada cat copilul e la scoala.
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2014
m_ella2005, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna - copii minori, probleme petrescufelicia petrescufelicia Fiica mea, a divortat si are 2 copii minori . In sentinta de divort scrie , custodie comuna, domiciliul copiilor la mama, program de vizita in prima si ultima ... (vezi toată discuția)
Ia spus băiatului sa stea o ora in parc până când vine cineva sa îl ea Ioana barbat Ioana barbat As vrea sa știu dacă pot face o plângere la școală împotriva Doamne învățătoare a băiatului meu care este in grupa 0...in ziua in care băiatul meu ... (vezi toată discuția)
Dreptul elevului , al copilului in societate marcela72 marcela72 Am si eu urmatoarea problema : fetita mea cea mica ( 11ani ) , are un coleg care o tot plesneste , cand m-am dus la scoala sa-l intreb de ce face acest ... (vezi toată discuția)