avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical crestere copil pana la 7ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical crestere copil pana la 7ani

Buna ziua,

va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie
am 2 copii, un baietel de 3 ani si o fetita de 2 ani; in martie ar trebui sa-mi reiau activitatea; am inteles ca exista posibilitatea de a-mi lua eu concediu medical in cazul in care se imbolnaveste copilul pana la 7 ani
avand in vedere faptul ca cei mici ai mei au fost destul de bolnavi pana acum, as dori sa stiu in ce conditii pot beneficia de acest concediu dupa reluarea activitatii
- se aplica pentru amandoi copiii?
- exista un nr limita de zile de concediu medical intr-o luna sau intr-un an?
- concediul se da de la medicul de familie al meu in urma constatarii medicului pediatru?sau cum se procedeaza?
- mai sunt alte chestiuni importante care trebuie stiute?

multumesc
gabriela
Cel mai recent răspuns: Daniela Cristache , 18:30, 28 August 2014
Cele 30 de zile de concediu medical se pot acorda si toate deodata, depinde de gravitatea afectiunii. Medicul curant decide acest lucru.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical Gabytza13 Gabytza13 Buna ziua,am si eu doua fetițe care sunt bolnave (scarlatina) si am fost la medicul de familie pentru a-mi acorda concediu medical pentru ingrijire copil ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pentru ingrijire copil bolnav danamatea danamatea buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca informatiile mele referitor la concediul medical pt copil sunt corecte: 1-se acorda pana la implinirea de catre copil a ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pentru ingrijire copil bolnav de otita vasilicasavoiu vasilicasavoiu Salut! Baietelul meu are 3 ani si 4 luni si s-a imbolnavit de la camin de otita .Medicul de familie mi-a zis ca nu-mi poate da concediu medical pentru ca nu ... (vezi toată discuția)