avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Prima casa - imobil cu dependinte desfiintate
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Prima casa - imobil cu dependinte desfiintate

Vreau sa cumpar un apartament prin Prima Casa..in bucatarie in fisa de cadastru apare o debara care a fost demolata...s-a facut evaluarea de catre evaluatorul bancii ..care a scris in raport ca debaraua a fost desfiintata ca nu e perete de rezistenta si ca structura nu este afectata...intrebarea este daca aacest lucru poate duce la respingerea dosarului?
Cel mai recent răspuns: andrugrasu , utilizator 20:39, 10 Februarie 2014
Daca modificarea este notata si la cadastru,iar reprezentantul bancii a conchis nu a fost afectata structura rezistenta a imobilului,nu exista impedimente care sa conduca la respingerea dosarului
ce ar insemna ca este notata la cadastru?....multumesc anticipat de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament cu modificari prin credit ipotecar Sleipnir23 Sleipnir23 Buna seara, Am demarat procesul pentru cumpararea unui apartament cu 3 camere prin credit ipotecar. Am semnat antecontract si am depus toate actele la ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezolva problema modificarilor neautorizate de catre fostul proprietar val1234 val1234 In urma cu 3 luni am cumparat un apartament in care bucataria a fost marita prin desfiintarea debaralei. Evaluatorul bancar(l-am cumparat prin banca) a ... (vezi toată discuția)
Apartamentul nu este ca in cadastru Adrian Vasile10 Adrian Vasile10 Dupa ce banca a aprobat creditul ipotecar, pot renunta la achizitia apartamentului daca acesta nu corespunde cu cadastrul?(1.are zidul dintre bucatarie si ... (vezi toată discuția)