avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cărţi. Interesante, de ... as dori informatii in legatura cu publicarea unei carti
Discuție deschisă în Cărţi. Interesante, de recomandat, topuri...

as dori informatii in legatura cu publicarea unei carti

Imi poate impartasi cineva putin din experienta publicarii unei carti? As dori sa public o carte si am luat legatura cu o editura, insa tot ce stiu despre acest domeniu e din site-urile editurilor si din legislatia drepturilor de autor. M-ar ajuta mult si cateva pareri practice. Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Cum imi protejez drepturile de autor byanna byanna Buna ziua! Am si eu o intrebare,de fapt mai multe. Am scris o carte si vreau sa o public,dar inainte de a o da editurii spre evaluare(oricarei edituri) as ... (vezi toată discuția)
Un personaj de desen animat Pixelut Pixelut buna ziua, as avea cateva intrebari legate de un contract cu o editura pentru copii, despre anumite drepturi si obligatii, atat ale mele cat si ale ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor cosminfurdean cosminfurdean Buna ziua, M-am documentat pe site-ul Bibliotecii Nationale si de acolo am inteles ca o carte tiparita, o carte audio si o carte electronica sunt 3 lucruri ... (vezi toată discuția)