avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1748 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cont societate porpit de catre ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cont societate porpit de catre ANAF

Buna ziua,doamnelor,domnilor.Va rog daca sunteti amabili sa ma ajutati in situatia aceasta- am contul societatii poprit din data de 06.02.2014 de catre ANAF,eu astept o suma de bani si doream sa stiu daca imi pot deschide alt cont persoana juridica la alta banca pentru a mi se va vira suma de bani,dupa care sa-l inchid.Vreau sa stiu daca Anaf-ul a sesizat toate bancile din tara privind poprirea societatii,sau daca colaboreaza bancile intre ele
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 19:01, 12 Februarie 2014
multumesc..cam 3 zile imi sunt necesare pt virament,retragere suma si lichidare cont.Bineinteles ca voi plati si datorii Anaf,deaorece societatea mea lucreaza numai interbancar,datorii pe care le voi onora,dar nu in urmatoarele luni
sa aveti in vedere ca nu mai puteti inchide acel cont nou la banca y pana nu se ridica poprirea . adica pana nu se achita datoria la stat pentru care banca a primit poprire .(titlu executoriu )
de fapt toate conturile bancare pe care s-a primit poprire se pot inchide doar daca nu mai exista titlu executoriu cu sume de retinut si virat la stat
cunosc situatia,oricum am sa-mi iau masuri de precauti cautand o banca Y care percepe un f.mic comision de administrare.Oricum este posibil sa ma incadrez si pt a lichida noul cont al bancii Y
Buna seara,

Incercati cu incredere ca nu e statul chiar asa rapid.

Respect,
Dan Preda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar societate cu poprire anaf cesar cesar Buna ziua,doamnelor,domnilor.Va rog daca sunteti amabili sa ma ajutati in situatia aceasta - am contul societatii poprit din data de 06.02.2014 de catre ... (vezi toată discuția)
Poprire cont sgabriel sgabriel buna ziua, In cazul in care exista o poprire pe un cont in cat timp de la incasarea banilor banca are obligatia sa vireze respectiva suma in contul ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi bancare vulpoi vulpoi Buna seara! As dori sa stiu in cazul in care o societate are contul blocat la banca unde isi desfasoara toate operatiunile bancare poate de schide un cont la ... (vezi toată discuția)