avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de interventie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de interventie

Pot face o cerere de interventie pe vechiul cod de procedura civila ? Mentionez faptul ca cererea mea de interventie ar ajuta intimantul intr-o contestatie la executare silita . De asemenea va aduc la cunostinta ca cel care a formulat cererea de contestatie la executare o face impotriva unui Proces-Verbal de executare silita intocmit la data de 15.05.2013.
Prin urmare cererea de interventie precizez inca odata ca ajuta intimatul si nu contestatorul . Exista vreun impediment pentru acest aspect ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: arabela2014 , utilizator 09:59, 11 Februarie 2014
Intrucat noul cod a intrat in vigoare la 15.02 deci inainte de 15.05 trebuie sa faceti cererea in conformitate cu noul cod.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare .decizie - lipsa obiect DorianP DorianP Buna ziua . In speranta ca voi primi un sfat util, voi prezenta o speta privind contestatia la executare. Anul trecut in luna mai am primit de la un executor ... (vezi toată discuția)
Vechiul sau noul cpc? ancairo ancairo Dosar de executare 2012, 2017-vanzarea bunului prin licitatie publica. 29.09.2017 contestatie impotriva publicatiei de vanzare ce nu a facut obiectul ... (vezi toată discuția)
Tot noul cod de procedura civila... nicusorilinca nicusorilinca Executarea silita este inceputa pe vechiul cod si il urmeaza...contestatia la executarea silita introdusa pe noul cod-ce reguli urmeaza.....va ascul opiniile ... (vezi toată discuția)