avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări arabela
                      Utilizator

arabela
                      Utilizator                    

GuiPaulaPaul	                   

Va rog sa ma ajutati:
- pana in anul 2015 Asoc Crescatorilor de Bovine din comuna noastra beneficia de subventia pe pasunea comunala, iar noi crescatorii de ... (vezi toată discuția)
	                    GuiPaulaPaul	                   

Va rog sa ma ajutati:
- pana in anul 2015 Asoc Crescatorilor de Bovine din comuna noastra beneficia de subventia pe pasunea comunala, iar noi crescatorii de ... (vezi toată discuția)

Oproiu Naomi	                   

Buna seara, ma numesc Naomi, sunt studenta si detin un efectiv de 100 oi, sunt inscrisa in Asociatie comunei din care fac parte si in aproximativ 6 luni am ... (vezi toată discuția)
	                    Oproiu Naomi	                   

Buna seara, ma numesc Naomi, sunt studenta si detin un efectiv de 100 oi, sunt inscrisa in Asociatie comunei din care fac parte si in aproximativ 6 luni am ... (vezi toată discuția)

vioreltudorascu	                   

Buna ziua
Am concesionat de la ADS teren agricol si pasune. Pot schimba categoria de folosinta din pasune in teren agricol? (vezi toată discuția)
	                    vioreltudorascu	                   

Buna ziua
Am concesionat de la ADS teren agricol si pasune. Pot schimba categoria de folosinta din pasune in teren agricol? (vezi toată discuția)