avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Publicitate preturi hipermarket
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Publicitate preturi hipermarket

Realizez in prezent un buletin informativ despre preturile din hipermarketuri. Informatiile despre preturi le culeg la fata locului, din fiecare magazin. Din cate stiu, eu personal ca si consumator, am dreptul sa ma informez. Ceea ce nu stiu sigur este daca am dreptul de a face publice aceste informatii pentru alti cumparatori. Risc cumva un proces civil din partea vreunui magazin pentru publicarea acestor preturi ? Au comerciantii o baza legala sau doar vor sa ma intimideze ?
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2014
darian72, utilizator

Alte discuții în legătură

E ilegal un comparator de prețuri online pentru produsele de la diverși comercianți? devtud devtud Doresc să realizez un proiect prin care să adun prețurile produselor de pe site-urile unor comercianți pentru a le permite clienților să găsească ușor ... (vezi toată discuția)
Dreptul de selectare a clientelei marsi marsi Buna ziua, As dori sa stiu daca un magazin isi poate rezerva dreptul de a selecta clientela si pe baza a carui motiv? Daca ai fost intr-un magazin de mai ... (vezi toată discuția)
Returnarea produselor. rhadooq rhadooq Buna ziua, Reprezint un magazin online ce comercializeaza echipamente IT si nu numai. Ma intereseaza mai multe informatii si ce implica returnarea ... (vezi toată discuția)