avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contract de munca cu timp partial
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contract de munca cu timp partial

Daca am un contract de munca cu 8 h/zi salar de incadrare 850 lei/luna in functia de economist si vreau sa ma angajez cu timp partial de 1 h/zi salar de incadrare 107 lei/luna, la contractul cu timp partial se vor plati toate contributiile aferente unui contract de munca la Bugetul de Stat?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:44, 11 Februarie 2014
Se vor retine si vira contributii pentru ambele contracte.
La c.i.m. cu timp partial nu veti beneficia de deducerea personala , decat in cazul in care aveti functia de baza la acel loc de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu brut part time eeadeea eeadeea Buna ziua! Cu ce salariu minim pot sa incadrez o persoana care lucreaza 2 sau 4 ore pe zi? (vezi toată discuția)
Bună ziua! lucrez cu doua contracte de munca la doua firme. ... MirelaZamfira MirelaZamfira Bună ziua! Lucrez cu doua contracte de munca la doua firme. As vrea sa știu dacă ptr ambele contracte dările către stat sunt la fel? (vezi toată discuția)
Cumul de functii? costicul costicul Am o dilema. Ajutati-ma sa o dezleg. O persoana lucreaza la o societate 4h,la alta 4h si va urma sa lucreze la una bugetara 4h contabil si inca 4h secretar. La ... (vezi toată discuția)