avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Act sexual cu un minor. Probleme sau nu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Act sexual cu un minor. Probleme sau nu?

Daca eu am 18 ani si prietena mea are 15,si am intretinut relatii sexuale cand ea avea deja varsta de 15 ani,precizez ca nu i-am promis ca ne vom casatorii,nu i-am oferit nici un fel de obiect material pentru a face asta,pot avea probleme cu politia?Va rog doar raspuns concret.
daca ea spune adevarul,respectiv ca nu ai fortat-o sau nu i-ai facut promisiuni,nu,nu poti avea
Nici macar o floare?:(
cel mai bine e sa nu ii dai motive de cearta si politie. Daca o lasi, las-o in liniste si pace....
Nu vreau sa-i dau motive de cearta si nici nu vreau sa ne certam,suntem impreuna de 1 an si 7 luni,dar parintii ei nu sunt de acord cu relatia noastra si vor sa mearga la politie,multumesc pentru raspuns .
Ultima modificare: Joi, 13 Februarie 2014
Florin2430, utilizator
Daca parintii vor sa mearga la politie, pot fi probleme, vor incerca sa demonstreze faptul ca aveti o influenta mare asupra ei si ati profitat de acest lucru, va dati seama ca s-au sfatuit si ei cu cineva inainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori ? ContSters331509 ContSters331509 Salut , am 19 ani , am intretinut relatii sexuale pe data de 6 sept 2014 cu o fata de 17 ani ( impliniti azi ) . Nu am obligat-o ,chiar a insistat sa vin la ea ... (vezi toată discuția)
Corupere sau nu? dede16 dede16 buna.eu am 16 ani si prietenul meu are 27 de ani.suntem de mult timp impreuna si ne-am inceput viata sexuala de ceva timp. parintii mei au fost despartiti si ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu o minora de 14 ani Adecarmen Adecarmen Buna ziua , am 14 ani si in urma cu un an am cunoscut un baiat pe internet .. El este din alt judet si lucra in Strainatate Din octombrie 2015 pana in ... (vezi toată discuția)