AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

maria230908 
	    	Utilizator

maria230908 
	    	Utilizator	    

maria230908 
	    	Utilizator

maria230908 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 melk1	                   

Am incheiat un contract de leasing financiar in 2008 pentru un autoturism pe care ulterior am ales sa nu-l mai platesc si sa-l inapoiez firmei.Totul bine si ... (vezi toată discuția)
	                    melk1	                   

Am incheiat un contract de leasing financiar in 2008 pentru un autoturism pe care ulterior am ales sa nu-l mai platesc si sa-l inapoiez firmei.Totul bine si ... (vezi toată discuția)

lburlea	                   

Buna ziua,
Am urmatoare problema:
La sfarsitul lui 2009 am avut o serie de probleme financiare si am ramas in urma cu ratele la un contract de leasing ... (vezi toată discuția)
	                    lburlea	                   

Buna ziua,
Am urmatoare problema:
La sfarsitul lui 2009 am avut o serie de probleme financiare si am ramas in urma cu ratele la un contract de leasing ... (vezi toată discuția)

Ersin Dervis 	                   

Buna ziua! Am si eu o intrebare de pus pentru persoanele avizate:
Inainte de a incepe sa va prezint putin situatia care a dus la evenimentul pentru care vreau ... (vezi toată discuția)
	                    Ersin Dervis 	                   

Buna ziua! Am si eu o intrebare de pus pentru persoanele avizate:
Inainte de a incepe sa va prezint putin situatia care a dus la evenimentul pentru care vreau ... (vezi toată discuția)