ContSters42249 
	    	Utilizator

ContSters42249 
	    	Utilizator	    

Iuliana Cermak 
	    	Avocat

Iuliana Cermak 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 any77	                   

Buna seara,am si eu o problema legata de o vecina...Sunt mama unui baietel de 12 ani care este mereu hartuit de o vecina a carui fiu a fost prieten cu fiul ... (vezi toată discuția)
	                    any77	                   

Buna seara,am si eu o problema legata de o vecina...Sunt mama unui baietel de 12 ani care este mereu hartuit de o vecina a carui fiu a fost prieten cu fiul ... (vezi toată discuția)

geea_the_first	                   

Buna ziua!Situatia mea este in felul urmator:am fost implicata intr-o relatie ,care,dupa 3ani si 4-5luni,s-a deteriorat complet,din punctul meu de vedere(in ... (vezi toată discuția)
	                    geea_the_first	                   

Buna ziua!Situatia mea este in felul urmator:am fost implicata intr-o relatie ,care,dupa 3ani si 4-5luni,s-a deteriorat complet,din punctul meu de vedere(in ... (vezi toată discuția)

ioana rosu	                   

Va rog sa imi spuneti ce temei legal am daca confictul pe care il am cu o colega a degenerat in amenintari si jigniri?
va multumesc pentru raspuns.  (vezi toată discuția)
	                    ioana rosu	                   

Va rog sa imi spuneti ce temei legal am daca confictul pe care il am cu o colega a degenerat in amenintari si jigniri?
va multumesc pentru raspuns.  (vezi toată discuția)