avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Certificat retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Certificat retinut

Buna seara,cu 3 luni in urma mi a fost retinut certificatul pt anvelope de alte dimensiuni decat cele trecute pe cartea masinii(nestiind ca erau omologate)masina fiind cumparata de putin timp, fiind inca pe numele vechiului proprietar . Remediind problema,am obtinut timbrul rar si l am trimis la vechiul proprietar care a scos certificatul de la politia unde era inscrisa masina =D> doar ca acum refuza sa imi dea certificatul (masina avand in urma ceva amenzi mi a cerut sa ii trimit bani ca sa imi dea certificatul,eu avand incredere am trimis banii ....urmand sa merg acolo sa imi iau fiscalul de la primarie)dorind sa ii dea in judecata pe cei ce au aplicat amenzile......X-( INTREBAREA MEA ESTE .... PERS DE LA CARE AM CUMPARAT MASINA ARE DREPTUL LEGAL SA REFUZE SA IMI DEA CERTIFICATUL??

Cel mai recent răspuns: Adrian Constantin , Consilier juridic 21:47, 13 Februarie 2014
nu. puteti sa-l reclamati pentru abuz de incredere la parchet .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie dana1976 dana1976 Buna ziua, in data de 29.03.2015 am cumparat din piata mures un autoturism opel zafira in vederea inmatriculari in scop personal, am scos numere rosii si sm ... (vezi toată discuția)
Achiziționare auto dar și cu multe probleme. SergiuMR SergiuMR Buna ziua. As dori sa stiu si eu cum trebuie sa procedez intr-o situatie mai complicata cu cei de la taxe si impozite. In 26 Martie 2021, am impus pe mine un ... (vezi toată discuția)
Modificare exterioara auto Andrei1889 Andrei1889 Salut! Este prima oara cand modific aspectul exterior al masinii (faruri, bara fata, accesorii bara fata, pragurile, aripi, bara spate, accesorri bara spate, ... (vezi toată discuția)