Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri pentru pensiune

Detin o pensiune la munte dar neterminata in totalitate, as putea obtine fonduri europene pentru finalizarea acesteia? multumesc...
Cel mai recent răspuns: Grigoroiu , utilizator 19:20, 20 Februarie 2014
Momentan , nu. Asteptati noile masuri pentru a vedea care sunt posibilitatile de dezvoltare .
Buna Ziua,
Imi puteti da detalii despre ce inseaman o pensiune neterminata in totalitate.
A functionat pensiunea respectiva si a-ti dezvoltat-o sau nu a functionat deloc pana in prezent.
Daca este in constructie se poate realiza modernizarea acesteia. Daca este intr-o zona rurala exista un fond 313 pe PNDR insa acest fond se va deschide si anul acesta.
O zi buna in continuare.
odasglobalconsulting a scris:

Imi puteti da detalii despre ce inseaman o pensiune neterminata in totalitate.
A functionat pensiunea respectiva si a-ti dezvoltat-o sau nu a functionat deloc pana in prezent.
Daca este in constructie se poate realiza modernizarea acesteia. Daca este intr-o zona rurala exista un fond 313 pe PNDR insa acest fond se va deschide si anul acesta.

@odasglobalconsulting, va rog scuzati-ma daca poate vi se pare ca va sacai, insa sunt uimit de exprimarea cuiva care se declara consultant pentru accesarea de finantari.

Nu mi-o luati in nume de rau, pe baza ortografiei, a exprimarii nespecifice acestei ocupatii si a sfaturilor mai mult eronate pe care le dati, recomand sa va aplecati mai mult spre studiu!

Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2014
Grigoroiu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru modernizare pensiune alexandra carabelea alexandra carabelea Familia mea este proprietara unei pensiuni de 2 margarete cu noua camere in Busteni. Putem obtine fonduri nerambursabile pentru modernizarea pensiunii si ... (vezi toată discuția)
Pe 17 aprilie se deschide depunerea dosarelor pe masura 313! Daniela Bolog Daniela Bolog APDRP deschide in perioada 17 aprilie – 16 mai 2012 sesiunea pentru depunerea proiectelor de finantare care se incadreaza in Masura 313 ... (vezi toată discuția)