avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Doua joburi
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Doua joburi

Sunt functionar public, in fisa pstul printre altele sunt cadru tehnic PSI, pot sa desfasor activitatea de cadru tehnic PSI la un srl?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:57, 14 Februarie 2014
Potrivit art.96 din Legea nr.161/2003 : (1) Functionarii publici, functionarii publici parlamentari si functionarii publici cu statut special pot exercita functii sau activitati in domeniul didactic, al cercetarii stiintifice, al creatiei literar-artistice. Functionarii publici, functionarii publici parlamentari si functionarii publici cu statut special pot exercita functii in alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt in legatura directa sau indirecta cu atributiile exercitate ca functionar public, functionar public parlamentar sau functionar public cu statut special, potrivit fisei postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuctionarul public ionela_san ionela_san daca o persoana este functionar public poate detine o societate SRL:stunned: (vezi toată discuția)
Legea 161 art 96 privind incompatibilitatea functionarilor omc_d omc_d Avand in vedere ca art 96 din legea 161 prevede Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot ... (vezi toată discuția)
Al doilea loc de munca florinplaton florinplaton Sunt functionar public avand functia de inspector si as dori sa imi iau un al doilea loc demunca la o societate privata, care nu are legatura cu activitatea pe ... (vezi toată discuția)